Στην δεύτερη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για την πορεία της αποκατάστασης της υγείας της και αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με την οικογένεια του τραγουδιστή δεν είναι καλές, μάλιστα της ζητούν με αγωγή 84.000 ευρώ.

«Πρώτη εικόνα που θυμάμαι είναι ότι ο γιατρός μου έδειξε τη μητέρα μου και λέει “ποια είναι αυτή;”. Και λέω “μαμά”. Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Λέω πρέπει να είμαι πολύ σοβαρά για να έρθει η μητέρα μου εδώ. Δεν καταλάβαινα την κατάστασή μου! Ήμουν 35 κιλά, με κοντό μαλλί», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς», η 31χρονη Μίνα και συνέχισε: «τα μάτια μου είχαν μπει μέσα! Φαντάσου ότι, όταν είχα βγει από το νοσοκομείο, ήθελα να βγάλω φωτογραφία -που λένε για αυτές τις φωτογραφίες ότι ανέβαζα-και το μάτι μου έμπαινε μέσα και τράβαγα το βλέφαρο να βγει έξω για να μην φαίνεται η ταλαιπωρία! Όλη μέρα είμαι στα νοσοκομεία».

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από το συμβάν, η Μίνα Αρναούτη δεν έχει επισκεφθεί το σημείο του τροχαίου, καθώς, όπως εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένη, δεν έχει τη δύναμη να το κάνει: «σκέφτομαι ότι στο σημείο αυτό άφησε την τελευταία του πνοή ένας φίλος μου και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Και δεν του άξιζε αυτό. Αυτό το τέλος δεν του άξιζε. Στενοχωριέμαι όταν μιλάω για τον Παντελή».

Σε ερώτηση για την δικαστική διαμάχη, αποκάλυψε πως η οικογένεια Παντελίδη της έχει στείλει αγωγή αποζημίωσης στην οποία της ζητά 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. «Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις