Μια οικογενειακή στιγμή γεμάτη ένταση ανάμεσα στη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και την πεθερά της, Σοφία, κατέγραψαν οι κάμερες των ισπανικών καναλιών την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα.

Η τέως βασίλισσα Σοφία προσπάθησε να ποζάρει, έχοντας στην αγκαλιά της τις δυο εγγονές της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία έξω από τον καθεδρικό Ναό της Πάλμα.

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως για κάποιο λόγο ενόχλησε τη βασίλισσα Λετίθια η οποία μπήκε μπροστά από το σημείο που πόζαραν οι τρεις τους, ενώ αργότερα επιχείρησε να αποσπάσει την κόρη της από την αγκαλιά της γιαγιάς της. Κίνηση που όπως φαίνεται στο βίντεο ενόχλησε και τη μικρή που απώθησε με ένταση τη μητέρα της αλλά και τη γιαγιά της.

Πεθερά και νύφη καταγράφηκαν από τις κάμερες να αυξάνουν για λίγο τους τόνους με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να παρέμβει ο βασιλιάς Φίλιππος για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Η σκηνή χαρακτηρίστηκε «έντονη» και «αμήχανη» από πολλά ισπανικά ΜΜΕ και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της βασιλικής αντιπαράθεσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις