Είναι γνωστό ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της Θόδωρος διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα. Τις καλές αυτές σχέσεις πιστοποίησε η ίδια η κυρία Αγγελοπούλου στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε στον Κάρολο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Αφού αποκάλυψε ότι Κάρολος και Καμίλα πραγματοποίησαν μόλις μία ιδιωτική επίσκεψη κατά τις ημέρες που βρίσκονται στη χώρα μας κι αυτή ήταν στο σπίτι της, ακούγεται να λέει:

«Στον γάμο του Γουίλιαμ, που ήταν διάδοχος έπρεπε να κάνουν πολλά πράγματα».

Ο άνθρωπος που βιντεοσκοπεί τη ρωτά; «Σε έχουν καλέσει στο γάμο;» για να λάβει την απάντηση «εκεί δεν είμαστε καλεσμένοι, είμαστε αλλού. Εεε δεν μπορώ να στα πω κι όλα!».

«Ήρθαν σπίτι μας απόψε κι ήπιαμε τσάι. Μετά τις επισκέψεις μου λέει ‘’το βράδυ δεν θα μπορώ να σε δω, μπαίνουμε, τρώμε και φεύγουμε’’. Και δεν θα δει κανέναν! Αλλά τα είπαμε στο σπίτι», συνεχίζει η κυρία Αγγελοπούλου κι όταν τη ρωτούν «Ηρθες από το Λονδίνο και φεύγεις πάλι;», απαντά: «Ήρθα από το Λονδίνο, ναι. Και θα ξαναφύγω, ναι. Εντάξει δεν μπορούσα να μην είμαι εδώ τώρα, εντάξει».

«Τι έλεγε πώς του φάνηκε η Ελλάδα», την ρωτάνε στη συνέχεια και εκείνη απαντά: «Είναι πολύ excited».

Ερωτηθείσα, τέλος, ποια η άποψη του Καρόλου για τους έλληνες πολιτικούς, απάντησε: «Αυτό δεν μπορώ να το πω. Πάντως προβληματίζεται για πολλά πράγματα γενικώς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις