Ο Σάκης Ρουβάς πήρε θέση στην δικαστική διένεξη με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE, που οδήγησε σε διαταγή πληρωμής και σε δικαστική απόφαση για δέσμευση των λογαριασμών του τραγουδιστή,

Σε δελτίο τύπου που κοινοποίησε αναφέρει τα εξής:

«Αναφορικά με τοδελτίο τύπου και τασχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοσηδικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεσηαλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς»

Οι εταιρείες των οποίων δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί είναι οι "Σάκης Ρουβάς, Μουσική και Καλλιτεχνική ΕΠΕ" και "SK Κτηνοτροφική". Η πρώτη όπως προδίδει και το όνομα της συγκεντρώνει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό της παρουσιάζει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της.

Συγκεκριμένα το 2016 ο κύκλος εργασιών της διαμορφώθηκε σε 684,1 χιλ. ευρώ από 476,6 χιλ. ευρώ που ήταν το 2015 ενώ κατά την τελευταία χρήση η εταιρεία παρουσίασε κέρδη ύψους 32 χιλ ευρώ από ζημιές ύψους 163 χιλ. ευρώ το 2015.

Η SK Κτηνοτροφική η οποία δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ και συγκεκριμένα στο βιοαέριο είναι υπόθεση μόλις τριών ετών. Στις τελευταίες χρήσεις εμφανίζει μηδενικό κύκλο εργασιών και ζημιές ύψους 2 χιλ. ευρώ το 2016 και 2,42 χιλ ευρώ το 2015.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις