Ο Βαλ Κίλμερ θέλησε να αποχαιρετήσει δημοσίως τον αυτόχειρα σεφ Άντονι Μπουρντέν, αλλά τα όσα έγραψε δεν ήταν κατάλληλα για μια τόσο τραγική στιγμή και με το δεδομένο ότι ο νεκρός πάντα δεδικαίωται.

Ο ηθοποιός σχολίασε την απόφασή του σεφ να αυτοκτονήσει ως εγωιστική, απευθυνόμενος απευθείας σε αυτόν.

«Τι έγινε; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Είχες υποτροπιάσει; Είχες μόλις επιστρέψει εχοντας απολαύσει το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Απάτησες την φίλη σου; Εμείς που σε γνωρίζαμε είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι γι’ αυτό που μας έκανες" έγραψε ανάμεσα σε πολλά ο Κίλμερ που αποφάσισε να αποχαιρετήσει αυστηρά έναν άντρα πρότυπο για τον ίδιο.

Ω, το σκοτάδι. Ω, ο σκληρός, πυκνός πόνος της απώλειας. Ο εγωισμός. Πόσες στιγμές ήσουν μακριά από το να νιώσεις την παγκόσμια αγάπη στο πρόσωπο σου. Σε αγαπούσαν σε όλη την υφήλιο. Εγωιστή. Μας έδωσες αφορμή για να νιώσουμε θυμό. Κάποτε ένας πνευματικός μου είπε ότι η αυτοκτονία είναι η πιο εγωιστική πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος» έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας πολλά αρνητικά και οργισμένα σχόλια.

Οι διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε ανάγκασαν τον Βαλ Κίλμερ να απολογηθεί για την τοποθέτησή του. Με μια νέα ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

«Ζητώ συγγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα με την ανάρτηση μου. Σε αυτή έγραψα τα συναισθήματα μου για τον Άντονι Μπουρντέν. Η αγάπη όλα μπορεί να τα νικήσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις