Ο σκληρός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον, τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος

Ο σκληρός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον, τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος

Μια οικογενειακή φωτογραφία που πόσταρε ο μυώδης ηθοποιός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον, που έχει καταξιωθεί σε «σκληρούς» ρόλους, αποδεικνύει πως οι αληθινοί άντρες μπορούν να είναι ή μάλλον πρέπει να είναι – τρυφεροί μπαμπάδες και σύζυγοι.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο «The Rock» που ταΐζει την σύντροφό του Λόρεν ενώ εκείνη θηλάζει την νεογέννητη κόρη τους.

 «Θα αναλάβω εγώ αυτή τη δουλειά! Η μαμά έχει τα χέρια της γεμάτα, φροντίζοντας/ ταΐζοντας την μικρή Tia, οπότε εγώ δίνω στη μαμά το φαγητό της. Ευχαρίστησή μου. Τόσος σεβασμός σε εκείνη και όλες τις μαμάδες εκεί έξω που κάνουν διάφορα. Μόλις προσγειώθηκα και φροντίζω όλα μου τα κορίτσια να είναι τακτοποιημένα. Τώρα πρέπει να ικανοποιήσω και τη δική μου όρεξη…Iron Paradise, σου ‘ρχομαι», αναφέρει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον έγινε για δεύτερη φορά πατέρας αφού η σύντροφός του, τραγουδίστρια Λόρεν Χάσιαν έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους Tiana, τον Απρίλιο.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ανακοινώσει τότε τη γέννηση μέσα από ένα μακροσκελές ποστ στο Instagram, στο οποίο μεταξύ άλλων, έγραφε πως νιώθει «ευλογημένος και περήφανος» που φέρνει «ένα ακόμη δυνατό κορίτσι στον κόσμο», προκαλώντας συγκίνηση στους εκατομμύρια θαυμαστές του.