Τρίο και μαστίγια στην... κορυφή των σεξουαλικών φαντασιώσεων

Τρίο και μαστίγια στην... κορυφή των σεξουαλικών φαντασιώσεων

Μαστίγια, χειροπέδες, μάτια κλειστά και δερμάτινα sex toys ανά χείρας, ένα στα γρήγορα σε ένα φτηνό ξενοδοχείο ή μήπως τρίο; Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι έχουμε τις φαντασιώσεις μας και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Άλλωστε ουκ ολίγες φορές η επιστήμη επισημαίνει πως... το σεξ κάνει καλό στην υγεία!

Πρόσφατη έρευνα του Αμερικανού ψυχολόγου Τζάστιν Λιχμίλερ από το Πανεπιστήμιο της lντιάνα "Ball State University" σε δείγμα 4.175 Αμερικανών, ανδρών και γυναικών αποκαλύπτει πως... οι "βρώμικες" σκέψεις μας αντανακλούν τις πιο κρυφές μας επιθυμίες!

Στο βιβλίο του «Tell Me What You Want», δηλώνει «Ένα πράγμα είναι βέβαιο: όλοι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις!».

Και συνεχίζει: «Το μεγαλύτερο λάθος μας είναι να ντρεπόμαστε για τις φαντασιώσεις μας: Όποιος αισθάνεται ανώμαλος ή παράξενος συχνά αποφεύγει να επιδιώκει τις σεξουαλικές επιθυμίες του.Ο φόβος των σεξουαλικών φαντασιώσεών μας μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλικές διαταραχές.»

Για το λόγο αυτό ο ψυχολόγος συμβουλεύει να μοιραζόμαστε τις επιθυμίες μας με τον σύντροφό μας. Ωστόσο, επισημαίνει: «Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά το σύντροφό σας και τα όριά του προτού αποφασίσετε να μοιραστείτε μαζί του τις φαντασιώσεις σας.»

Τop 5 μυστικών επιθυμιών και φαντασιώσεων:

1. Άγριο... «τρίο»

Το 89% φαντασιώνεται να κάνει σεξ με άλλους δύο παρτενέρ ταυτόχρονα. Οι άνδρες ωστόσο θέλουν μόνο δύο γυναίκες στο κρεβάτι τους.

2. Σαδομαζοχιστικά όργια- μαστίγια

Χειροπέδες και μαστίγια στο σεξ είναι μία από τις πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις με το 60% να την επιθυμεί κρυφά...

3. Ιεραποστολική θέση

Η ιεραποστολική θέση παραμένει η πιο δημοφιλής θέση για καυτό σεξ.

4.Το 58% θέλει να έχει με μία γνωστή του σεξουαλική επαφή 

Εννέα στους δέκα υποστηρίζουν ότι ο σημερινός τους σύντροφος συμμετέχει στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

5. Σεξ με το ίδιο φύλο 

Το 59% των γυναικών ανέφεραν ότι είχαν σεξουαλικές φαντασιώσεις με γυναίκα. Για τους άνδρες, το αντίστοιχο ποσοστό είναι μόλις 26%.