Και άλλη γυναίκα κατηγορεί τον Λικ Μπεσόν για παρενόχληση

Και άλλη γυναίκα κατηγορεί τον Λικ Μπεσόν για παρενόχληση

Ο Γάλλος σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Λικ Μπεσόν αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για (-)ουαλική βία μετά τις καταγγελίες της 27χρονης ηθοποιού Σαντ βαν Ρόι για βιασμό. Την υπόθεση διερευνά ήδη η γαλλική αστυνομία και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mediapart ο Λικ Μπεσόν αρνείται και τις νέες κατηγορίες εναντίον του και κάνει λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η νέα υπόθεση αφορά στις κατηγορίες 49 χρονης γυναίκας η οποία ισχυρίζεται πώς ο Μπεσόν την παρενόχλησε απαιτώντας να κάνουν έρωτα την περασμένη εβδομάδα.

Στην προηγούμενη υπόθεση η 27χρονη είπε πως ο Μπεσόν επανειλημμένως «την παρενοχλούσε και απαιτούσε συνεύρεση από εκείνη».

Την ίδια στιγμή άλλες δύο γυναίκες κατηγορούν τον σκηνοθέτη για ανάρμοστη συμπεριφορά ενώ η μια από αυτές ισχυρίστηκε ότι μια φορά χρειάστηκε να το βάλει στα πόδια από το γραφείο του στο Παρίσι για να σωθεί.

Ο δικηγόρος του Μπεσόν, Τιερί Μάρεμπερτ πρόσφατα αντέκρουσε τις κατηγορίες τις οποίες χαρακτήρισε μυθεύματα. Για τις νέες κατηγορίες η πλευρά του σκηνοθέτη είπε στο γαλλικό πρακτορείο πως δεν έχει να προσθέσει κάτι παραπάνω και αρνείται όλα όσα τον κατηγορούν.

«Ο κ. Μπεσόν έχει δώσει τις απαντήσεις του και είναι αθώος», είπε ο δικηγόρος του. Η εταιρεία παραγωγής του Μπεσόν αρκέστηκε να πει πως βρίσκεται στο πλευρό του σκηνοθέτη στη δύσκολη περίοδο που διανύει.