Ο Τζόνι Ντεπ καταφέρνει μπλέκει συνεχώς σε νέους μπελάδες, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου η καριέρα του δείχνει να έχει πάρει την κατιούσα. Ο ηθοποιός βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με το νόμο, καθώς ο Γκρεγκ «Rocky» Μπρουκς, συντελεστής της ταινίας «City of Lies» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντεπ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, καθώς όπως υποστηρίζει του έδωσε δύο φορές μπουνιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τον Μπρουκς, τον Απρίλιο, ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν τού ζήτησε να πει στον Ντεπ ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για εκείνη την ημέρα, επειδή η σκηνή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε ο Τζόνι άρχισε να βρίζει και τον χτύπησε στα πλευρά.

O Μπρουκς υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός μύριζε αλκοόλ και έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όταν πήγε να αμυνθεί, ο Ντεπ του φώναξε: «Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για μου δώσεις κι εσύ μπουνιά στο πρόσωπο, αμέσως τώρα».

Την επόμενη ημέρα, ο Μπρουκς επέστρεψε στο πλατό, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει μια δήλωση ότι δεν θα έκανε μήνυση για το περιστατικό. Εκείνος αρνήθηκε και τότε απολύθηκε αμέσως.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μπρουκς υπέφερε από ταπείνωση, αδικία, σωματικούς και πνευματικούς πόνους από το περιστατικό.

Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν έχουν σχολιάσει την αγωγή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις