Ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το «πέσιμο» του διαβόητου παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν σε μια γυναίκα λίγο πριν την ανεβάσει στο δωμάτιό του για τα περαιτέρω κοινοποιήθηκε από την ίδια.

Πρόκειται για την τεχνικό Μελίσα Τόμπσον, η οποία τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Νέα Υόρκη προκειμένου να του παρουσιάσει μια τεχνολογική πλατφόρμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για την προώθηση των ταινιών του.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε το 2011, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν φαίνεται να απλώνει τα χέρια του και να χαϊδεύει τα πόδια της Τόμπσον.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες της 28χρονης, στην συνέχεια ο Γουάινστιν την κάλεσε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου, σύμφωνα με την ίδια, τη βίασε αφού τη στρίμωξε σε μια γωνία.

Στο βίντεο που μετέδωσε το Sky News ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εμφανίζεται να ρωτάει την Τόμπσον «μπορώ να σε φλερτάρω;» με την 28χρονη να απαντά «χμ, θα το δούμε».

Σε άλλες εικόνες ο παραγωγός του Χόλιγουντ φαίνεται να τρίβει το χέρι της 28χρονης ενώ εκείνη κάνει την παρουσίαση της. Όταν, δε, έκανε το σχόλιο «τα δεδομένα είναι καυτά», ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πήρε την πάσα και της είπε «είναι καυτά. Εσύ είσαι καυτή».

Σύμφωνα με την ενάγουσα σε εκείνο το σημείο ο Γουάινστιν έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμά της και άρχισε να τρίβει τα πόδια της. «Άσε με να σε δοκιμάσω. Είναι οκ, θα ήθελες να κάνουμε περισσότερα;» με την Τόμσον να του απαντά ότι «είναι πολύ ψηλά (σ.σ. τα χέρια του)».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε δήλωσή του ανέφερε ότι «αν δει κάποιος το βίντεο στο σύνολό του θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να έγινε με τη βία αλλά ένα σύνηθες φλερτ και από τις δυο πλευρές. Το "κατασκεύασε" η Τόμπσον για να προωθήσει τη μήνυσή της και να πάρει χρήματα».