Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς ήταν και αυτός του παρουσιαστή του Survivor και παλιότερα του World Party Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.

Αρκετές μέρες μετά, και ενώ το ζευγάρι βρίσκεται σε μήνα του μέλιτος, συνεχίζονται τα σχόλια για τα όσα συνέβησαν στην τελετή, αλλά και για τους απόντες από τον γάμο.

Μεταξύ αυτών ο Ακούν Ιλικαλί, ο πρώην φίλος του Σάκη Τανιμανίδη Γιώργος Μαυρίδης, αλλά και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, συνεργάτης στο World Party.

O Γιώργος Μαυρίδης μέσω των social media ανέφερε ότι δεν προσκλήθηκε στο γάμο. Ωστόσο, ο Γιώργος Λέντζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «θα ήθελα να μιλήσω για τον Σάκη και μία μέρα θα το κάνω…», ενώ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του από το γάμο, είπε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να μην είχα λεφτά να του πάρω δώρο… Καταλαβαίνετε, είναι δύσκολοι καιροί…».

Ο ίδιος είχε πει παλιότερα ότι «με τον Σάκη δεν έχω επαφές τώρα, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι κάτι που με στενοχωρεί. Είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες να συναντηθούμε, δεν έγινε και από τότε το αφήσαμε. Ήταν ένα γενικότερο πλαίσιο αλλαγής, που συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στο να δουλέψουμε μαζί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις