Το περιοδικό ΟΚ! Βρετανίας υποστηρίζει σε δημοσίευμα του ότι η Kate Middleton είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, περίπου πέντε μήνες μετά τον ερχομό του πρίγκιπα Louis.

Πηγή από το παλάτι αναφέρει πως η Δούκισσα του Cambridge ήθελε πάντα τέσσερα παιδιά και θεωρεί πως στα 37 της χρόνια είναι μια καλή ηλικία για να ολοκληρώσει την οικογένεια που ήθελε να αποκτήσει.

«Ο πρίγκιπας William ξαφνιάστηκε από την τέταρτη εγκυμοσύνη αλλά και οι δύο είναι χαρούμενοι. Η κοιλιά της Kate φαίνεται ήδη και η δούκισσα λάμπει», υποστηρίζει πηγή από το Kensigton.

Ο εν λόγω άνθρωπος από το παλάτι επισημαίνει πως η Kate δεν σκόπευε να μείνει έγκυος ξανά τόσο σύντομα αλλά είναι ενθουσιασμένη: «Η Kate προσπαθεί μάλιστα να αντιμετωπίσει και την υπερέμεση κύηση, τις ζαλάδες και τους εμετούς του πρώτου τριμήνου όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί, αποφεύγοντας την καφεΐνη και συγκεκριμένα αρώματα».

Όσο για το φύλο του μωρού, το ΟΚ! γράφει πως η Kate θέλει μία ακόμη πριγκίπισσα για να έχει παρέα η Charlotte, ενώ ο πρίγκιπας William θα είναι χαρούμενος με έναν πρίγκιπα.

Το παλάτι δεν διέψευσε το δημοσίευμα, το οποίο το Gossipcop.com έκρινε ανυπόστατο.