Ο Βαλάντης αποκάλυψε ένα άσχημο νέο, εξηγώντας γιατί δεν θα λάβει μέρος στο Nomads, σε συνομιλία του με την Φαίη Σκορδά για την εκπομπή «Πρωινό»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για το Nomads, οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως έχει όγκο στο νεφρό.

Ο Βαλάντης ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί και πως θέλησε να μιλήσει δημόσια για να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο που ενδεχομένως αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις.

«Ξεκίνησα να κάνω τις εξετάσεις μου για να πάρω μέρος στο Nomads. Αφού πέρασα από όλους τους γιατρούς, την ώρα του υπέρηχου ο γιατρός μου είπε ότι κάτι βλέπει που δεν μπορεί να εξακριβώσει τι είναι. Φεύγοντας, λέω στη γιατρό του ΑΝΤ1 «ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο κάτι είδε, σε παρακαλώ αν θες κοίταξέ το». Σε μιάμιση ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δεν μάθουμε τι είναι αυτό δεν θα μπορέσω να πάω στο παιχνίδι. Για κάποια στιγμή μόνο φοβήθηκα. Τελικά διαγνώστηκα με όγκο στον νεκρό και θα χειρουργηθώ την άλλη Πέμπτη και όλα καλά…», είπε.

Ευχαρίστησε επίσης την παραγωγή του ΑΝΤ1, καθώς χωρίς τις εξετάσεις που έγιναν δεν θα γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις