Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, εκτός από συμπαρουσιαστές της εκπομπής World Party ήταν και κολλητοί φίλοι. Η φιλία τους όμως αποτελεί παρελθόν και κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το έχει συμβεί μεταξύ τους. Μάλιστα κατά καιρούς έχουν εκφράσει διάφορα σχόλια και υπονοούμενα για την πορεία της σχέσης τους.

Με αυτά τα δεδομένα, η απάντηση του Γιώργου Μαυρίδη στην ιστοσελίδα e-daily.gr, όταν ρωτήθηκε αν «είναι χειρότερο να διαχειριστείς την αποτυχία μιας επαγγελματικής σχέσης ή μιας φιλίας», θεωρείται ότι στοχεύει απευθείας τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Αυτό που λέει μια παροιμία μην κάνεις με φίλους δουλειές, το θεωρώ λάθος. Θεωρώ καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους, γιατί όταν κάνεις μια δουλειά με έναν φίλο καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για μένα η λέξη φιλία είναι πολύ σοβαρή. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται σε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού τότε δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο και εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο» , είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις