Η Βασιλική και η Άντζελα, δυο διαγωνιζόμενες στο Greece’s Next Top Model με καταγωγή από την Κύπρο, έκλεψαν την παράσταση στο επεισόδιο της Δευτέρας και βέβαια έγιναν θέμα συζήτησης στο Twitter.

Η Βασιλική εντυπωσίασε τους κριτές με τις κινήσεις κουνγκ φου που έκανε στην πασαρέλα, κάτι όχι και τόσο «μοντελέ» όπως αποδείχτηκε καθώς δεν έπεισε τους κριτές να την περάσουν στον επόμενο γύρο, με αποτέλεσμα το τελικό «όχι» να της το δώσει η Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο η απόρριψη έπεσε βαριά στην Βασιλική με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς έξω από το δωμάτιο των κριτών.

Η όμορφη Κύπρια δήλωσε στις κάμερες πως αδικήθηκε, καθώς έχει συμμετάσχει και στα καλλιστεία της Κύπρου και πιστεύει ότι είναι καλύτερη από άλλες διαγωνιζόμενες που έχουν πάει στην επόμενη φάση.

Συζητήθηκε πολύ και η περίπτωσης της Άντζελας, επίσης από την Κύπρο, η οποία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Next Top Model με σπασμένο δόντι.

Το σπασμένο δόντι παρατήρησε πρώτος ο Δημήτρης Σκούλος, ο οποίος την κάλεσε να πλησιάσει.

Όταν ρωτήθηκε πως έγινε αυτό η Αντζελα απάντησε πως δάγκωσε πολύ δυνατά και έσπασε.

Αμήχανη από την αποκάλυψη, η Κύπρια καλλονή πάγωσε και με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια της κάθισε μπροστά στους κριτές, χωρίς καμιά έκφραση στο πρόσωπό της.

Εν τούτοις, αν και εισέπραξε ένα όχι από τον Δημήτρη Σκούλο πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς οι υπόλοιποι κριτές αποφάσισαν να της δώσουν μία ευκαιρία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις