Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Λίντσεϊ Λόχαν θέλησε να σώσει με το ζόρι ένα άστεγο παιδάκι προσπαθώντας να το πάρει με το ζόρι από την οικογένειά του, σε live μετάδοση στο Instagram.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μάλλον στη Μόσχα όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ηθοποιός, αν κρίνουμε από τα ποσταρίσματά της.

Το βίντεο «κατέβηκε» από τον λογαριασμό της μετά από έντονες αντιδράσεις, ωστόσο κάποιοι είχαν προλάβει να το αποθηκεύσουν και να το αναρτήσουν στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο φαίνεται να προσεγγίζει την οικογένεια αστέγων, ένα ζευγάρι με τα δυο παιδιά του. Η ηθοποιός τους λέει «θέλω να πείτε στην Αμερική τι χρειάζεστε, και εγώ θα σας το δώσω». Μάλιστα, μιλάει αγγλικά με… αραβική προφορά και πετάει και κάποιες αραβικές λέξεις, θεωρώντας προφανώς πως η οικογένεια είναι αραβικής καταγωγής. Η προσφορά της δεν αφορούσε τον άντρα, αλλά μόνο την γυναίκα και τα παιδιά.

Το ζευγάρι συνεχίζει να αρνείται να πάει μαζί με μια άγνωστη, κάτι που φαίνεται πως εξαγρίωσε την Λίντσεϊ που έβαλε τις φωνές. «Είστε ντροπή της αραβικής κουλτούρας», «δεν φεύγω μέχρι να σας πάρω μαζί μου» φώναζε. Οι πρόσφυγες σηκώθηκαν να φύγουν από το σημείο για να απαλλαχτούν από την σταρ, χωρίς να την κάνουν να ξεκολλήσει από πάνω τους.

«Δεν θα σταματήσω, μπορώ να περπατάω για πάντα. Όλος ο κόσμος βλέπει τώρα τι συμβαίνει» έλεγε κατά την διάρκεια της live μετάδοσης. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν η Lohan άπλωσε το χέρι της για να αρπάξει το ένα από τα παιδιά. Όπως είναι φυσικό η μητέρα του αντέδρασε, γυρίζοντας και δίνοντας μια μπουνιά στην Αμερικανίδα, η οποία μετά δήλωνε «τρομοκρατημένη» από το γεγονός. Το βίντεο έγινε αμέσως viral, με πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν πως η σταρ τα «είχε τσούξει» ή είχε πάρει «κάτι».