Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόρριψή της από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει, που ακολούθησε η στέψη της ως Σταρ Ελλάς 2018.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι μόδας του Star, αλλά και τις γνώσεις της περί… κτηνοτροφίας!

Ο πατέρας της είναι κτηνοτρόφος, ιδιοκτήτης μία μεγάλη βιοτεχνία κρέατος, που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα, οπότε είναι λογικό να έχει εμπειρία από τη φροντίδα των ζώων. Αν και όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, το άρμεγμα ήταν για εκείνη μία περίεργη αίσθηση. «Έχω δοκιμάσει να αρμέξω όταν ήμουν 10 χρονών. Ήταν πολύ περίεργη αίσθηση, αλλά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Εννοείται πως έχω πιει το γάλα και έχω φάει αυγά από τις κοτούλες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά την εμπειρία της, στο Greece’s Next Top Model και την απόρριψή της από τους κριτές, είπε: «Το GNTM τελικά μου έκανε καλό. Μακάρι να πάει καλά και η εκπομπή. Είναι επαγγελματίες. Ξέρουν τι κάνουν. Θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Εγώ χαίρομαι γιατί δεν μπήκα στο σπίτι και πήρα έναν τίτλο που θα είναι για τα επόμενα χρόνια και θα με θυμάται όλος ο κόσμος ως ΣΤΑΡ Ελλάς 2018 που είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις