Σε 18 εκατομμύρια υπολογίζονται τα χρέη του Λάκη Γαβαλά στην εφορία και γι’ αυτόν τον λόγο εκπλειστηριάζεται το τριώροφο ακίνητο που έχει στην οδό Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι, όπου στεγαζόταν η επιχείρησή του.

Ο πλειστηριασμός που αφορά στο ακίνητο της οδού Βουκουρεστίου θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου και η αρχική τιμή έχει καθοριστεί στα 1.800.000 ευρώ.

Ο Λάκης Γαβαλάς που μίλησε στην εκπομπή του SKAI οι «Αταίριαστοι» για τα χρέη του και τον πλειστηριασμό: «Είχα άτομα που εμπιστευόμουν. Δεν με νοιάζει να έχω εταιρείες και κτίρια. Εγώ τα είχα τα κτίρια για να στεγάζω άτομα. Έτρεχα σαν τον τρελό μέρα νύχτα να φέρνω εταιρίες, να κάνω τζίρο στην Ελλάδα και να πληρώνω τα πάντα. Στις τράπεζες δεν τους ήξερα. Είχα άτομα που εμπιστευόμουν. Ωραία ζωή περνάμε, κάνουμε τα σόου μας… Να τα κάνω τα κτίρια τι; Να τα πάρουνε όλα. Γιατί να πληρώνω ΕΝΦΙΑ; Για να πληρώνω φόρο επί του ενοικίου και να τα παίρνει όλα το κράτος; Καθόλου δεν με ενοχλεί που το ακίνητο βγαίνει στον πλειστηριασμό. Απορώ ποιος ηλίθιος θα πάρει ένα τέτοιο κτίριο. Εγώ αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ξαναπάρω την εταιρεία μου μέσω κάποιων συνεργασιών για να ξαναφέρω χρήματα. Αν θέλει κάποιος να το πάρει ας το πάρει. Όπως είχα καλή διάθεση για να τα φτιάξω έχω καλή διάθεση να τα παραχωρήσω».

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στο καλοκαίρι που πέρασε στη Μύκονο λέγοντας πώς από τις δύο δουλειές που έκανε του τα έπαιρνε όλα η εφορία για να πληρωθεί το χρέος του.

Κινδυνεύει όμως να ξαναβρεθεί στην φυλακή; Ο σχεδιαστής απάντησε με χιούμορ: «Έχω πάντοτε τα παντοφλάκια μου και τις πιτζαμούλες μου σε μια άκρη στο σπίτι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν έχω ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι για 20 χρόνια και είναι έξω με αναστολή, ε του κερατά τότε θα τους λιντσάρει ο κόσμος έτσι και κάνουν κάτι με μένα. Απαιτώ να τα πάρουν. Εγώ ζω για να δω τι θα τα κάνουν μετά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις