Η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του Ant1 και μίλησε για τα πάντα στην Φαίη Σκορδά. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στα όσα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί και γραφτεί για τις συνθήκες του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσου.

«Ο κόσμος σχολιάζει. Γίνονται πολλά σχόλια για τον πατέρα μου, ότι πέθανε από άλλα αίτια. Καλύτερα ο κόσμος να γνωρίζει πριν μιλήσει. Το τι έκανε στη ζωή είναι άλλο και άλλο από τι πέθανε. Και όταν εγώ διαβάζω σχόλια, ότι ήταν επιλογή του να αφήσει την οικογένειά του επειδή έκανε κάποια πράγματα… Τα βλέπω από μικρή αυτά τα σχόλια. Κακό είναι που κάθομαι και ασχολούμαι.

Αλλά όταν οι άνθρωποι κάθονται και κάνουν αυτό, εμένα με ενοχλεί. Οπότε προτιμώ να βγω και να πω την αλήθεια, παρά να κάθεται ο καθένας και να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Το τι έκανε είναι επιλογή του καθενός. Δεν έχει όμως σημασία ο λόγος που πέθανε. Δεν ήταν επιλογή του να αφήσει ένα παιδί και μια γυναίκα επειδή ήθελε τη ζωή του ροκ. Ίσα-ίσα στα τελευταία είχε σοβαρέψει πάρα πολύ γιατί είχε αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με την οικογένειά του», είπε, μεταξύ άλλων η Ζένια Μπονάτσου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις