Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν μασάει τα λόγια του. Πρόσφατα είχε αποκαλέσει «μουλάρα» την Λυδία Κονιόρδου (τώρα λέει σχετικά: «Δεν θα επιμείνω στο ότι είπα μουλάρα την Κονιόρδου. Θα επιμείνω στο ότι είναι μια σπουδαία ηθοποιός και καλά θα κάνει να γυρίσει στο θέατρο. Όλοι κυνηγούν τις θέσεις για τον μισθό…»).

Με ιδιαίτερα γλαφυρό ύφος, όπως πάντα, σχολίασε επτά Έλληνες τραγουδιστές στον Κώστα Τσούρο και αυτά που είπε ανάγκασαν την Ναταλία Γερμανού να κάνει ένα warning, «…επειδή έχει πάει 2 η ώρα το μεσημέρι και έχουν ξυπνήσει πολλοί Έλληνες τραγουδιστές και μας βλέπουν: Λυπούμαστε προκαταβολικά γιατί θα στεναχωρηθείτε αρκετοί…»

Να τι είπε ο Κραουνάκης για τους τραγουδιστές που τον ρώτησαν:

1. Πάολα

«Αυτή είναι πολύ καλή τραγουδίστρια»

2. Κωνσταντίνος Αργυρός

«Δεν τον ξέρω. Όχι. Χάνω κάτι; Δεν τον ξέρω, δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω δει να γίνεται κάτι μ’ αυτόν. Για την Πάολα ναι, το καταλαβαίνω που κάνει μια επιτυχία τώρα. Οι υπόλοιποι τι είναι; Καύσιμα.»

3. Αντώνης Ρέμος

«Με πας σε κάτι σπίτια που δεν θα έμπαινα ποτέ.» [Ο δημοσιογράφος του λέει ότι ο Ρέμος έχει αποδοχή απ’ το ευρύ κοινό.] «Εξαρτάται, τι εννοούμε αποδοχή, τι εννοούμε ευρύ κοινό και τι εννοούμε μεγάλο όνομα… Το παιδί έχει κάνει καριέρα σαφέστατα.»

4. Άννα Βίσση

«Αν θες να σου πω ένα πρόσωπο που είναι αδιαφιλονίκητα ΟΝ είναι η Άννα Βίσση. Η μόνη που δεν έχει πάθει τίποτα, είναι στη θέση της, φουλάρει, τη γουστάρει ο κόσμος έχει ενέργεια.»

5. Δέσποινα Βανδή

«Θα με μπλέξεις. Θα με μπλέξεις με αντικείμενα που είναι εκτός των εγκυκλοπαιδικών μου γνώσεων!» [Ο Κώστας Τσούρος του λέει πως τη συγκρίνουν με τη Βίσση.] «Δεν είναι το ίδιο με τη Βίσση. Τις σύγκριναν παλιά. Τώρα δεν νομίζω…»

6. Νίκος Οικονομόπουλος

«Μου αρέσει. Δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του αλλά μ’ αρέσει»

7. Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Δεν είχα συμφωνήσει που έγινε υπουργός. Είχαμε βριστεί άσχημα. Όταν πήγε… άστα, μην τα θυμηθώ! Έγινε 20 μέρες υπουργός Τουρισμού, service εντάξει, το ξέχασε και κείνη. Έγινα τούρμπο!»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις