Οι «Θαλασσόλυκοι» είναι μια νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, επικεντρωμένη στην ιστιοπλοΐα, και οι παρουσιαστές της εκπομπής Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος και Κάλλια Ελευθερίου μίλησαν στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκαν στο νέο project, το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μίλησε και ένα συμβάν από τα γυρίσματα της εκπομπής, όταν η ομάδα της εκπομπής βρέθηκε στους Αρκούς.

«Μπαίνοντας στο λιμάνι, βλέπουμε μια θέση λίγο σφιχτή και προσπαθούμε να παρκάρουμε. Το καθεστώς έχει ως εξής: πας να μπεις, λασκάρει ο ένας από τη μία, λασκάρει ο άλλος από την άλλη, μπαίνεις κι εσύ. Υπήρχε χώρος. Ρίχνω εγώ την άγκυρα σιγά σιγά, γυρνάω, μπαίνω πίσω και έρχεται ο κύριος που είχε τη βάρκα από τη μία πλευρά και αρχίζει να ωρύεται ότι θα του σπάσουμε τη βάρκα. Εν τω μεταξύ, δεν του την είχαμε ακουμπήσει τη βάρκα ακόμα. Εμείς βγαίνουμε έξω από το σκάφος, μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα. Τελικά, τα μαζέψαμε και φύγαμε», αποκάλυψε ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις