Ο σύγχρονος καπνιστής μπορεί πλέον να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές εναλλακτικές λύσεις, που του δίνουν τη δυνατότητα να αφήσει πίσω του το παραδοσιακό κάπνισμα. Αυτή η Δύναμη της Επιλογής βρίσκεται στη βάση του επιχειρηματικού οράματος της Nobacco, της πρώτης και μόνης εταιρείας στην Ευρώπη που είναι σε θέση να προσφέρει στον καταναλωτή όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές του παραδοσιακού καπνίσματος λύσεις.

Πριν τέσσερις μήνες η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σκέλος της συνεργασίας της με την British American Tobacco, για την αποκλειστική διάθεση του Vype, του πρώτου σε πωλήσεις στα φαρμακεία της Μεγάλης Βρετανίας ηλεκτρονικού τσιγάρου κλειστού τύπου, στην ελληνική αγορά.

Με πρόκριμα το επιτυχημένο λανσάρισμα του Vype, ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες η διάθεση του glo™, του πιο εξελιγμένου προϊόντος θέρμανσης καπνού της British American Tobacco, αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων και του eshop της NOBACCO.

Με την προσθήκη του glo στη γκάμα προϊόντων της, η NOBACCO επανατοποθετείται στην αγορά και εξελίσσεται στον πρώτο και μόνο στην Ευρώπη πάροχο όλων των κορυφαίων εναλλακτικών λύσεων στο παραδοσιακό κάπνισμα. Πλέον διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συσκευών ατμίσματος κλειστού και ανοιχτού τύπου, μια τεράστια ποικιλία υγρών αναπλήρωσης που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ατμιστή καθώς και το πιο προηγμένο προϊόν θέρμανσης καπνού.

Το glo™ ανήκει στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου και αποτελεί την αιχμή της καινοτομίας στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού. Θερμαίνει τις ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού στους 240οC, με το αερόλυμα που σχηματίζεται από τη θέρμανση να περιέχει λιγότερες τοξικές ουσίες σε σύγκριση με τον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρου.

«Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί το πέρασμα της Nobacco σε μια νέα εποχή. Από σήμερα η Nobacco αποκτά μια μοναδική θέση, όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά: γινόμαστε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη που είναι σε θέση να προσφέρει στον καταναλωτή όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές στο κλασικό τσιγάρο λύσεις. Και το κάνουμε αυτό παραμένοντας συνεπείς στην αποστολή μας: να είμαστε δίπλα σε όλους όσοι σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα. Σε όλους αυτούς λέμε ότι από σήμερα όλα πλέον είναι στο χέρι τους. Γιατί τώρα η Nobacco τους δίνει τη Δύναμη της Επιλογής!», τόνισε στην ανακοίνωση της συμφωνίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις