Η έμπειρη επαγγελματίας Λόλα θεωρείται από τους γνώστες του τομέα η καλύτερη «αφέντρα» στην χώρα μας και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Αφέντρα είναι η γυναίκα που έχει τον κυριαρχικό ρόλο, που έχει δηλαδή τον έλεγχο και ασκεί την εξουσία της πάνω στον υποτακτικό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο marie claire, μας παρουσίασε μερικά κομμάτια του εαυτού της, μας μύησε στο κόσμο των ερωτικών δραστηριοτήτων της και μας άφησε να κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα εικόνες από τον κόσμο της.

H ίδια λέει για τον εαυτό της:

Είμαι μια πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη Domme, που ενδιαφέρεται για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και ιδιαίτερων ερωτικών φετίχ. Είμαι kinky, σαγηνευτική και αισθησιακή σαδίστρια, η οποία μπορώ να γίνω μια πραγματική σκληρή σκύλα όταν το θέλω !

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τους υποτακτικούς μου για τη δική μου διασκέδαση και να τους εκπαιδεύω, έτσι ώστε να γίνονται καλύτεροι, επεκτείνοντας τα όρια τους για να δουν πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για μένα. Θα επιδιώξω να πάρω τη μέγιστη ευχαρίστηση από το παιχνίδι, γι’ αυτό δεν κάνουν τίποτα που εγώ προσωπικά δεν απολαμβάνω. Κάθε συνάντηση έχει το δικό της ξεχωριστό ύφος και περιεχόμενο ανάλογα με το σύντροφό μου, τη χημεία μεταξύ μας και φυσικά τη διάθεσή μου.

Οι σχέσεις κυριαρχίας και υποταγής έχουν ως βασική τους αρχή την ασφάλεια, τη λογική και φυσικά τη συναίνεση. Πρόκειται για μία μορφή εναλλακτικού ερωτισμού όπου η αλληλεπίδραση ανάμεσα στους δύο παρτενέρ είναι πρωτίστως εγκεφαλική, μία ανταλλαγή εξουσίας στην οποία η ίδια η ερωτική πράξη δεν είναι αυτοσκοπός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις