Μία μικρή αλλά πλούσια «γεύση» του προγράμματος που έχουν ετοιμάσει παρουσίασαν οΑντώνης Ρέμοςκαι ηΔέσποινα Βανδή, στοpre-opening partyπου έγινε στο«Αθηνών Αρένα», λίγες ημέρες πριν από τηνπρεμιέρατους, αυτή τηνΠαρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Οι δύο καταξιωμένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνεςυποδέχθηκαν φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστέςτο βράδυ της Τρίτης, στον εντυπωσιακό χώρο του νυχτερινού κέντρου και τους «ταξίδεψαν»παρουσιάζοντας επί σκηνής μοναδικά ντουέτα.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από τηνPanik Records, ο Αντώνης, με την χαρακτηριστική του αμεσότητα και τις δεκάδες επιτυχίες, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με την πολυτάλαντη και δυναμική Δέσποινα, η οποία επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο sold out μιούζικαλ «Mamma Mia!».

Ερμηνεύονταςπροσωπικές τους επιτυχίες και άλλα αγαπημένα τραγούδια, Αντώνης και Δέσποινα«μάγεψαν» τους παριστάμενους με την μοναδική τους σύμπραξη και την «εκρηκτική» τους χημεία, δηλώνοντας έτοιμοι να αφήσουν τη «σφραγίδα» τους στην αθηναϊκή διασκέδαση τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μουσική έπαιξε οDJ Αντώνης Δημητριάδης.

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης οιΚρυσταλλία,Τάνια ΜπρεάζουκαιΣτεφανία Ρίζου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις