Ο ξενώνας Παπανικόλα βρίσκεται στο χωριό Πιάνα, στις πλαγιές του όρους Μαίναλου, σευψόμετρο 1.150 μέτρα, ακριβώς στο κέντρο της ορεινής Αρκαδίας! Μόλις 2 ώρες μακριά απότην Αθήνα και 20 λεπτάαπό την Τρίπολη, αποτελεί μια εύκολη λύση γιααπόδραση και αναζωογόνηση!

Από τον Φεβρουάριο του 2016 ο ξενώνας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Ο Δημήτρης με την σύζυγο του Ευαγγελία αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους την αγχώδη καθημερινότητα της Αθήνας και να ζήσουν μια ποιοτική και ήσυχη ζωή σε ένα χωριό με μόλις 40 κατοίκους.

Ο πανέμορφος χώρος και η μοναδική πανοραμική θέα δεν είναι αρκετά για να φτάσουν την εμπειρία της φιλοξενίας του επισκέπτη στο επίπεδο που θέλουν, γι’ αυτό έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Χειροποίητο παραδοσιακό πρωινό με πιστοποίηση από το ξενοδοχειακό επιμελητήριο και σπιτικές επιλογές φτιαγμένες με μεράκι για κάθε ώρα της ημέρας.

Ο ξενώνας Παπανικόλα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ένα τριήμερο συνδυάζοντας πολλές διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα. Χιονοδρομικό κέντρο, ράφτινγκ στον ποταμό Λούσιο, σπήλαιο, μοναστήρια, οινοποιία και καλό φαγητό, όλα αυτά σε κοντινή απόσταση δημιουργώντας μονοήμερες εκδρομές γεμάτες εμπειρίες και πανέμορφες εικόνες στο ελατόδασος του Μαινάλου.

Ένας συνδυασμός εικόνων και αισθήσεων που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μερικές γραμμές. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας.

Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις