Η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ερωτευμένη με τον 25χρονο Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος είναι έξι χρόνια μικρότερός της, όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με μία γυναίκα πολλά χρόνια νεότερή του, δεν δίστασε να αναφερθεί στα σχόλια που γίνονται για την διαφορά ηλικίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η παρουσιάστρια είπε κατά την διάρκεια της εκπομπής της: «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Το βιώνω κι εγώ που ο σύντροφός μου είναι έξι χρόνια μικρότερος από εμένα. Διαβάζω παντού τέρατα… «Η Κατερίνα τα έχει φτιάξει με τον γιο της» , βλέπω στο instagram σχόλια «ο πιτσιρικάς δίπλα σου», μετά συνεχίζουν λέγοντας η Κατερίνα τα έχει με 15χρόνια μικρότερο. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή το να είναι ο άντρας έξι χρόνια μικρότερος από τη γυναίκα ή να είναι η γυναίκα μικρότερη από τον άντρα, ποιον αφορά; Άμα είσαι καλά και είστε δυο άνθρωποι ώριμοι και κατασταλαγμένοι δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεστε οι άλλοι και σχολιάζετε;».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές έχω μπλοκάρει ανθρώπους που λένε «Α, πολύ ωραία είσαι με τον γιο σου». Πόσο τον έκανα; Έξι χρόνια μικρότερος είναι, στο δημοτικό τον έκανα; Καταρχάς ο Νάσος δεν φαίνεται μικρότερός μου»!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις