Η Ιρλανδή στην καταγωγή τραγουδίστρια Sinead O'Connor, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ασπάστηκε το Ισλάμ αναρτώντας φωτογραφίες της με χιτζάμπ. Όμως το έχει πάρει ζεστά το θέμα απ’ ότι φαίνεται, σε σημείο να δηλώσει μέσω Twitter ότι δεν θέλει πια να κάνει παρέα με τους «αηδιαστικούς λευκούς» ανθρώπους.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό που προκειται να πω είναι τόσο ρατσιστικό που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να το νιώσω. Αλλά πραγματικά δεν θέλω ποτέ ξανά να περάσω χρόνο με λευκούς ανθρώπους ξανά (αν έτσι αποκαλούνται όσοι δεν είναι Μουσουλμάνοι). Ούτε μια στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο. Είναι αηδιαστικοί» έγραψε στο Twitter.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, έκανε και νέα ανάρτηση αναρωτώμενη αν το Twitter θα μπλοκάρει το ποστάρισμά της «την ώρα που επιτρέπει σε ανθρώπους σαν τον Τραμπ και τον Μιλμπανκ να ρίχνουν αυτή την σατανική βρωμιά πάνω στη χώρα μου».

«Συγχωρέσετε με ορισμένες φορές ο Κύριος απαιτεί από κάποιον να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά» ήταν το επόμενο tweet της μετά τις πρώτες αντιδράσεις.

«Εσύ είσαι αηδιαστική γιατί κι εσύ λευκή είσαι» έγραψε κάποιος, ενώ πολλοί την αποκαλούν υποκρίτρια και ρατσίστρια.

Η O'Connor προκάλεσε αντιδράσεις και από Μουσουλμάνους που υποστήριξαν ότι παρερμηνεύει την θρησκεία τους.

Η Ιρλανδή στην καταγωγή τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τα ψυχολογικά της προβλήματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις