Μια είδηση – βόμβα από τον χώρο του θεάτρου μετέδωσε στο Πρω1νό ο Άρης Καβατζίκης, αποκαλύπτοντας και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: Η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση Ζητείται Ψεύτης που θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Θέατρο Παλλάς τον ερχόμενο Φεβρουάριο ακυρώνεται οριστικά.

«Ξαφνικά, χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία ανέφερε πως «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δημήτρη Ψαθά Ζητείται Ψεύτης, για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια».

Όπως ανέφερε ο Άκης Καβατζίκης, προέκυψε πρόβλημα με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν απαιτήσεις που δεν υπήρχαν στα συμβόλαια – μπορεί να ήταν και οικονομικές. Επίσης, υπήρξαν απαιτήσεις για την θέση των ονομάτων στη μαρκίζα, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δεύτερος, κτλ. Επιπλέον, υπήρξαν και προβλήματα με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης – Γενάρης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πρόβες.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις