Μια γυναίκα που έχει περάσει και αυτή πρόσφατα δύσκολες στιγμές στην ζωή της, παντρεύεται τον επόμενο μήνα ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Ο Υπάτιος έχασε τη σύζυγό του και τον γιο του, Παύλο, στο δυστύχημα με την Πόρσε του Γιώργου Βακάκη, αλλά βρήκε το σθένος να σταθεί ξανά στα πόδια του και κάνει για δεύτερη φορά το μεγάλο βήμα, με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Η μέλλουσα σύζυγός του ονομάζεται Εμμανουέλα, είναι από τα Μέγαρα, και ασχολείται με τα κοινά, καθώς είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε αν και είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, πριν από περίπου έναν χρόνο έβαλε τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για οκτώ χρόνια. Αιτία ήταν η ερωτική απογοήτευση, αφού η Εμμανουέλα τού ζήτησε να χωρίσουν.

Υπάτιος και Εμμανουέλα, κατά πληροφορίες, γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Μέσω Facebook αποκάλυψε ο Υπάτιος την αλλαγή στην ζωή του, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Συγκεκριμένα πόσταρε ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

«"Η ζωή συνεχίζεται" έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε» δήλωσε ο Υπάτιος στη Real News, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να «προχωρήσει με την αγάπη του θεού» και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. «Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις