Με παράπονο και με κοντό μαλλί, μετά το κούρεμα on camera που αναγκάστηκε να υποστεί, έφυγε η Ειρήνη Στεριανού από το Greeces Next Top Model.

Το επίδοξο top model είχε απασχολήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν κυκλοφόρησαν τα διαφημιστικά σποτ που είχε γυρίσει παλιότερα για γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια βρέθηκαν στο flagship store γνωστής εταιρείας ρούχων και έπρεπε να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look με βάση 4 στιλιστικές κατευθύνσεις: αποχρώσεις του γκρι, print on print, chic 30άρα ή κομψό outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τέσσερις κριτές, αφού εξέτασαν ενδελεχώς όλες τις φωτογραφίες, αποφάσισαν πως από το σπίτι του Greeces Next Top Model πρέπει να αποχωρήσει η Ειρήνη Στεριανού.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα έστω να το καταλάβουν τελευταία στιγμή οι κριτές ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που πάντα βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στο φακό, εγώ έχω τσαλακωθεί. Περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις