Μια αξιοπρεπής κατά τα άλλα γαμήλια τελετή στο Τέξας έγινε μπάχαλο γιατί η φωτογράφος… ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω.

Η Κάθριν Λι Μέχτα φωτογραφίζει γάμους και δεξιώσεις στο Τέξας. Πριν λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει με ένα ζευγάρι να καλύψει το γάμο τους. Εν ώρα υπηρεσίας όμως, θέλησε να πιεί ένα ποτάκι, το πρώτο έφερε το δεύτερο και λίγο αργότερα οι εμβρόντητοι καλεσμένοι παρακολουθούσαν την φωτογράφο που «ζευγάρωνε» απροκάλυπτα επάνω σε ένα τραπέζι με έναν καλεσμένο του γάμου.

Όπως ήταν φυσικό, οι καλεσμένοι έχασαν το ενδιαφέρον τους για το κόψιμο της τούρτας, τον χορό των νεονύμφων, κτλ, και παρακολουθούσαν τις επιδόσεις της καλλονής φωτογράφου. Κάποιες καλεσμένες θείες της νύφης έκλεισαν τα μάτια, ενώ κάποιες άλλες λιποθύμησαν.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος όπου γινόταν η δεξίωση κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Μέχρι να έρθουν τα όργανα της τάξεως, η φωτογράφος είχε… ολοκληρώσει, προχώρησε στο γκαζόν και ούρησε επάνω σε ένα μικρό δεντράκι. Η αστυνομία που έφτασε τη συνέλαβε για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Δεν ήταν μια ήρεμη σύλληψη. Η φωτογράφος φώναζε, ούρλιαζε και απειλούσε τους αστυνομικούς με απόλυση. Η Κάθριν είναι παράλληλα και μοντέλο με το όνομα Μαξ Μακινταϊρ.

MAID MONDAY? are you #dirty ??????????????? #maxmcintyre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max McIntyre (@max_mcintyre) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις