Η ματαίωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, μέσα από την κόντρα Έλενας Ακρίτα – Μάρκου Σεφερλή. Η δημοσιογράφος, μέσα από την στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα», χαρακτήρισε τον ηθοποιό «trash» δηλαδή «σκουπίδι».

Ο Μάρκος λίγες μέρες μετά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και απάντησε οργισμένα στην Έλενα Ακρίτα και σε όσους έχουν την ίδια άποψη με αυτήν. Μάλιστα ο ηθοποιός είπε πως έχει ξεκινήσει και νομικές διαδικασίες εναντίον της.

Πολλές προσωπικότητες από την ελληνική showbiz έχουν πάρει θέση και έχουν δηλώσει δημόσια την στήριξη τους στον Μάρκο Σεφερλή. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Δάντης που μέσα από το instagram έγραψε για το ταλέντο και το ήθος του ηθοποιού.

Δείτε τι έγραψε ο τραγουδιστής:

«Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… «Κανείς θα μου πεις, αλλά και μόνο επειδή με έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό, επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο, θα ήθελα να πω τα παρακάτω: » Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα, σας έχω τεράστια εκτίμηση, τρέφω μεγάλο θαυμασμό για την γνώση, το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δεν μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω;» Φυσικά και μπορείτε! Όμως μην αφορίζετε και εμάς που κάποιες φορές θέλουμε το άμεσο χιούμορ, το χονδροειδές, το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος, αυτό που μας το πετάει στα μούτρα ωμό, που δεν μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί, αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας αυτόφωτος, αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, πολύ ευφυής και ταλαντούχος. Εκτός αυτών είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και τόσο και δεν θα έπρεπε κανείς να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επηρεάσει την γνώμη όποιου για το έργο όποιου. Από την στάση και το έργο σας θεωρώ πως και εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά την γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως μας αδικείται. Εμάς,όχι μόνο τον Σεφερλή.

Ο Σεφερλής είναι ένας λαΐκος καλλιτέχνης, αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους λαΐκους ανθρώπους και πρέπει να υπάρχει όπως κάποτε υπήρξε ο Γκρότεστ για κάποιους και την εποχή του ο Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε και εσάς και είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη, Χρήστος Δάντης».

Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω ν τοποθετηθώ.. «Κανείς» θα μου πεις,αλλά και μόνο επειδή μ’ έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό,επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο,θα θελα να πω τα παρακάτω: Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα,σας έχω τεράστια εκτίμηση,τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τη γνώση,το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα,αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δε μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω»; Φυσικά και μπορείτε! Όμως,μην αφορίζετε κι «εμάς» που κάποιες φορές θελουμε το άμεσο χιούμορ,το χονδροειδές,το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος,αυτό που μας το πετάει κάποιος στα μουτρα ωμό,που δε μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί,αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας Αυτόφωτος αυτοδίδακτος Καλλιτέχνης,πολύ ευφυής και ταλαντούχος. Εκτός αυτών,είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος,αλλά αυτό δε μας απασχολεί τόσο,και δε θα έπρεπε κανεις να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επιρρεασει τη γνώμη όποιου για το έργο όποιου. Απ τη στάση και το έργο σας θεωρώ πως κι εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά τη γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως,μας αδικείτε. Εμάς,όχι μόνο τον Σεφερλή. Ο Σεφερλής είναι ένας Λαϊκος Καλλιτέχνης,αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους Λαϊκους ανθρώπους,και πρέπει να υπάρχει,όπως κάποτε υπήρξε ο γκροτεσκ για κάποιους και την εποχή του Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε κι εσάς,κι είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη. Χρηστος Δάντης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Dantis (@christosdantis) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις