Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε γνωστός από ένα τραγικό γεγονός, όταν έχασε την σύζυγό του Αποστολία και τον γιο του Παύλο σε ένα τρομερό τροχαίο, όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, έριξε επάνω τους την Πόρσε που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό συμβάν ο Υπάτιος άλλαξε σελίδα στη ζωή του, καθώς παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγιας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας, την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου δε θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε στο να δώσει σε όλους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην εκκλησία έφθασαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον! Ο Υπάτιος και η Εμμανουέλα γνωρίστηκαν πριν από περίπου 10 μήνες, μέσω κοινών γνωστών αλλά και του facebook. Η νύφη, που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι, εμφανίστηκε στην εκκλησία με λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με πέτρες Swarovski, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή, ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Έμμυ έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.