Μια δασκάλα, που είχε στεφθεί Μις Κεντάκι στα καλλιστεία, κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποπλανήσει έναν 15χρονο μαθητή της, στέλνοντάς του ολόγuμνες φωτογραφίες της σε προκλητικές πόζες.

Η Ramsey BethAnn Bearse, Μις Κεντάκι 2014, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Δυτική Βιρτζίνια και βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινές φυλάκισης.

Εις βάρος της έχουν απαγγελθεί τέσσερις κατηγορίες, για αποπλάνηση ανηλίκου και άλλα αδικήματα της νομοθεσίας περί προστασίας των ανηλίκων

Οι γονείς του αγοριού βρήκαν τις ακατάλληλες φωτογραφίες της 28χρονης γυναίκας στο κινητό του παιδιού τους και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η Bearse, που μετά τη σύντομη καριέρα της στο μόντελινγκ ασχολήθηκε με την εκπαίδευση, είναι παντρεμένη και διδάσκει τα τελευταία χρόνια φυσική στο Γυμνάσιο Άντριου Τζάκσον, κοντά στο Τσάρλεστον.

Στην απολογία της στις Αρχές, παραδέχτηκε ότι είχε στείλει η ίδια τις γυμνές φωτογραφίες στον 15χρονο μαθητή της μέσω Snapchat, όπως και το ότι αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να προσδιοριστεί σε ποιο βαθμό είχε προχωρήσει η ανάρμοστη σχέση μεταξύ δασκάλας και μαθητή, όπως και το εάν είχε σχέσεις με άλλους ανήλικους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις