Τελικά ο ΣΚΑΪ έκανε την ανατροπή και το «Λόγω τιμής» θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητά του και όχι από τον Alpha.

Παρόλο που η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και οι υπόλοιποι συντελεστές του σίριαλ, που είχαμε δει πριν από είκοσι χρόνια στο Mega, ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Alpha για να κάνουν το remake, τελικά το «Λόγω τιμής» θα ξεκινήσει του χρόνου στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όπως ακριβώς έκανε και με το Ράδιο Αρβύλα, ο ΣΚΑΪ πρόβαλλε το τρέιλερ του σίριαλ στο break του τελικού του Voice. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο σταθμός θέλει να επενδύσει στην Ελληνική μυθοπλασία.

Δείτε το τρέιλερ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

Το Λόγω Τιμής, η εμβληματική σειρά, που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 1990, επιστρέφει 20 χρόνια μετά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η συγκλονιστική σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.
Φιλία. Αγάπη. (-). Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Οικογένεια. Και πάλι φιλία. Το «Λόγω Τιμής» ύμνησε τη φιλία και αναπαράστησε με τον καλύτερο τρόπο την αληθινή ζωή μιας παρέας νέων ανθρώπων. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα. 20 χρόνια μετά.
Στο Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά, θα πρωταγωνιστήσουν ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου κ.ά. Έκπληξη οι νέοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τους παλιούς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις