Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του Μακενζι, ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα πως χωρίζουν, μετά από 25 χρόνια γάμου.

Γράφεται πως το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν ο Μπέζος ιδρύσει την Amazon, δεν έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως η Μακένζι μπορεί να διεκδικήσει τη μισή περιουσία τους.

Αυτό θέτει ερωτηματικά ως προς το μέλλον της Amazon.Ωστόσο πηγές του περιβάλλοντος του Μπέζος δήλωσαν στην εφημερίδα Daily Mail πως το μέλλον της Amazon είναι «ασφαλές» και ο διαδικτυακός κολοσσός δεν «διατρέχει κίνδυνο».

«Ο κόσμος ανησυχεί πως λόγω του διαζυγίου, η γυναίκα του θα πάρει τις μισές μετοχές του και πως αυτό θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας» ανέφερε μία από τις πηγές. «Αλλά όλο αυτό έχει επιλυθεί από πέρσι. Η Amazon δεν κινδυνεύει. Ο διακανονισμός του διαζυγίου έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από όσο ξέρει ο οποιοσδήποτε. Τόσο ο Τζεφ όσο και η σύζυγός του είναι έξυπνοι άνθρωποι. Εκείνος κρατά τον έλεγχο της Amazon».

Η συμφωνία, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ακόμα υπό επεξεργασία λόγω της περιπλοκότητάς της, δεν υπάρχει όμως κίνδυνος να χάσει ο Τζεφ Μπέζος τον έλεγχο της Amazon, αυτό είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο που έχει συμφωνηθεί.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού μέσω Twitter, το περιοδικό National Enquirer έβγαλε στα φόρα πως ο Μπέζος είχε για πολλούς μήνες σχέση με την πρώην παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσες. Το περιβάλλον της λέει μάλιστα πως είναι «τρελά ερωτευμένοι» και πως σχεδιάζουν να παντρευτούν, μόλις βγουν τα διαζύγιά τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις