Η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που επρόκειτο να ανεβάσουν οι Θεατρικές Σκηνές στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή ματαιώθηκε με πολύ πάταγο, λίγο πριν τις γιορτές.

Έκτοτε αναζητείται ο αντικαταστάτης του Σεφερλή και τελικά… βρέθηκε, όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι τον Μάρτιο στο Θέατρο Παλλάς θα «ανέβει» το Ζητείται Ψεύτης με τον Αλέξη Γεωργούλη. Το προσπαθούμε τόσο καιρό, είναι πολύς ο κόσμος, ο οποίος θέλαμε να μη βρεθεί χωρίς δουλειά, αλλά είναι και ένα έργο που εμείς το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ και την κάναμε την προσπάθεια».

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός λέγοντας: «Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις