Η αγαπημένη ηθοποιός, Ρίκα Διαλυνά, ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή dot. στον ΣΚΑΪ και δεν δίστασε να αναφερθεί στην ηλικία της και στα χρόνια που περνούν.

Μεταξύ άλλων η αειθαλής Ρίκα Διαλυνά είπε: «Αν μπείτε στο Internet, θα δείτε 5-6 ηλικίες, από την πιο μικρή ως την πιο μεγάλη, δεν έχουν πετύχει όμως την κανονική, δεν πειράζει όμως. Δεν μου είναι ευχάριστο που μεγαλώνω, δεν μου αρέσει, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι και να μετράω αντίστροφα».

Η Ρίκα Διαλυνά εκμυστηρεύτηκε επίσης ότι θα μπορούσε να είχε δολοφονηθεί και η ίδια μαζί με την πασίγνωστη ηθοποιό και μοντέλο Σάρον Τέιτ, τον Αύγουστο του 1969.

Συγκεκριμένα, η Τέιτ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν τη σκότωσαν μέσα στο ίδιο της το σπίτι μαζί με τέσσερις ακόμα φίλους της.

Η Ρίκα Διαλυνά εκμυστηρεύεται, λοιπόν, πώς γλίτωσε τη σφαγή:

«Με τη Σάρον Τέιτ ήμασταν πάρα πολύ φίλες. Για να δείτε τι είναι οι συμπτώσεις, όταν είναι να σωθεί κάποιος, σώζεται. Κάναμε παρέα από το Λονδίνο, μετά στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Χόλυγουντ και αυτή έλειπε. Όταν εγώ αποφάσισα να φύγω, είχα δώσει το σπίτι μου και θα έφευγα την άλλη μέρα, τη συναντάω στο δρόμο.

Της λέω ότι φεύγω αύριο και μου λέει “αποκλείεται θα μείνεις εδώ”. Της λέω “το έχω δώσει το σπίτι και φεύγω αύριο”. “Θα έρθεις να μείνεις σε μένα, θα μου κάνεις αυτή τη χάρη”, μου λέει. Της λέω δεν μπορώ, αποκλείεται. Και ήταν η βραδιά που τη σφάξανε. Ήταν ανατριχιαστικό», αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά.