Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε ανοικτό την περασμένη εβδομάδα το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα (την εκπομπή που θα υποστηρίζει το Survivor 3), αλλά η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει διαφορετική άποψη!

«Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα κάνω το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ… Είναι κάτι που μου ταιριάζει και περιμένω να ξεκινήσουμε με ανυπομονησία… Κάνω πολλές πρόβες, συζητήσεις…», είπε η παρουσιάστρια.

Όσο για το ενδεχόμενο να έχει συμπαρουσιαστή, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέφερε μιλώντας στο Happy Day: «Ο σταθμός θα αποφασίσει ποιοι θα πλαισιώνουν την εκπομπή! Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από όλα αυτά που έχουν ακουστεί… Διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από τον ίδιο τον σταθμό! Όταν ο σταθμός πάρει τις αποφάσεις του θα ανακοινωθεί! Το Survivor Πανόραμα θέλει και τον δημοσιογραφικό χειρισμό… δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο…».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία φημολογείται ότι έχουν ψυχρανθεί. «Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση. Δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία αντιπαράθεση…».

Πάντως οι δυο παρουσιάστριες θα εμφανιστούν μαζί στο My Style Rocks της επόμενης Κυριακής. Η Αντωνοπούλου θα καθίσει στη θέση του τέταρτου κριτή στο Gala του ριάλιτι μόδας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις