Σε όλη την διάρκεια της τηλεοπτικής του καριέρας ο Θέμος Αναστασιάδης φρόντιζε να πλαισιώνεται από εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες. Συνήθως εντόπιζε προωτοεμφανιζόμενες κοπέλες που έδειχναν να έχουν δυνατότητες και τις βοηθούσε να κάνουν τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα.

Τα «κορίτσια του Θέμου», πολλά από τα οποία έχουν κάνει αξιόλογη καριέρα, τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους.

Ιωάννα Λίλη

«Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη,του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι, Θέμο.»

Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη,του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τροπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι , Θέμο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Σάσα Μπάστα

«ΠΑΝΤΑ δίπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο…Ότι "ΟΛΑ" θα πήγαιναν καλά..εσύ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου…Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαία της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστώ για "ΟΛΑ"! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου…»

ΠΑΝΤΑ διπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι ‘’ΟΛΑ’’ θα πήγαιναν καλα..εσυ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου… Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστω για ‘’ΟΛΑ’’! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου..?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις

Δέσποινα Καμπούρη

«Αγαπημένε μου… Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα»

Αγαπημένε μου… Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Δούκισσα Νομικού

«(…) ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.»

Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα." Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Λάουρα Νάργες

«Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό. Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για "Όλα".»

Απέραντη θλίψη ____ . Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό. Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για «Όλα». ♡ _____________________________________________________________ #olateleiosan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Γωγώ Μαστροκώστα

Αποκλειστικά στο ethnos.gr είπε «Τον ευχαριστώ που με βοήθησε». Υπήρξε τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου στην εκπομπή «Πυρετός το Σαββατόβραδο». Συνεργάστηκε μαζί του για έναν χρόνο. Μιλώντας στο ethnos.gr, αναφέρει τα εξής: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Πραγματικά, λάτρευα τον Θέμο Αναστασιάδη. Είχα τρομερή σχέση μαζί του. Ήταν πραγματικά άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Τον έζησα για πολλά χρόνια. Ήταν κύριος. Έβγαινε λίγο σκληρός κάποιες φορές στον κόσμο. Αλλά η ψυχή του ήταν σαν ενός μωρού. Θα λείψει σίγουρα σε εμάς αλλά πρωτίστως θα λείψει από την οικογένειά του. Τον ευχαριστώ που με βοήθησε».

Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου ,ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί …δεν γίνεται …με τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες κ κάνει block κ δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης ,οδύνης ,στενοχώριας να περάσουν μέσα μου!! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμμία περίπτωση ..για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου,που τους γνώρισα ,που γέλασα , που έκλαψα ,που πορεύτηκα λιγότερο η περισσότερο μαζί τους …ότι «φεύγουν» Αρνούμαι να το δεχτώ κ τώρα! Έτσι…γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»……τουλάχιστον απ’τη καρδιά μου!???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogomastro (@gogomastro) στις

Σίσσυ Χρηστίδου

Λίγα λεπτά, λοιπόν, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η παρουσιάστρια του Open TV Σίσσυ Χρηστίδου ανήρτησε στα Insta Stories της φωτογραφία του δημοσιογράφου και εκδότη: «RIP Themo mou. Thank you»

Ναστάζια Μητροπούλου

Σοκαρισμένη και η Ναστάζια Μητροπούλου, που συμμετείχε στην εκπομπή «ΟΛΑ» και έγραψε στο Facebook:

Μικαέλα Ιωνά (Το κορίτσι της ενότητας «κρυφή κάμερα»)

«(…) Ο καλύτερος δάσκαλος που θα μπορούσα να έχω. Συγκλονιστικά έξυπνος άνθρωπος με πανέμορφη ψυχή. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σας! Ήσασταν ένας υπέροχος άνθρωπος πάντα ευγενικός ! Άψογος συνεργάτης και φυσικά ένας άνθρωπος με παρά πολύ χιούμορ ! Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου δώσατε.»

Μεγάλη απώλεια Δύσκολη μερα Ο καλύτερος δάσκαλος που θα μπορούσα να έχω Συγκλονιστικά έξυπνος άνθρωπος με πανέμορφη ψυχή ! Σας ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα διπλα σας! Ήσασταν ένας υπέροχος άνθρωπος πάντα ευγενικός ! Άψογος συνεργάτης και φυσικά ένας άνθρωπος με παρά πολυ χιούμορ ! Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου δώσατε ! Θα μας λείψετε πολυ κύριε Θέμο ! Θα ηθελα να ήταν ψέμα ! Κουράγιο στην υπέροχη οικογένεια που είχατε δημιουργήσει ! …….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ???? (@mikaela_iwna) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις