Ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor όχι απλά γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά φαίνεται ότι είναι καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που γεννά απορίες και ερωτήματα.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο τον Κύπριο personal trainer, που είναι celebrity στο νησί, καθώς συμμετέχει σε talent show και τηλεοπτικές εκπομπές. Μάλιστα, ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαϊα έγινε πρωτοσέλιδο στις Κυπριακές εφημερίδες.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, καθώς ήταν καλεσμένοι στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο, ο παρουσιαστής μίλησε για το θέμα στους δημοσιογράφους.

«Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι διάσημος στην Κύπρο, είναι καλός μου φίλος, τον παρακαλώ δύο χρόνια να έρθει. Τελικά, τα καταφέραμε, θα έρθει φέτος. Του είχα κάνει και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε κάνει μια συνέντευξη πέρυσι. Δεν μας ήρθε πέρυσι, τελικά θα έρθει φέτος. Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλάω δύο χρόνια.

Εμείς στην παραγωγή του Survivor ψάχνουμε με κάθε τρόπο να βρούμε τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζουμε. Ο βασικός τρόπος είναι οι αιτήσεις, ένας άλλος τρόπος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η παραγωγή. Είναι αυτονόητο. Πάρα πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει χωρίς αιτήσεις, καταρχάς όλοι οι διάσημοι. Ο Κυριάκος στην Κύπρο είναι διάσημος και τον είχε προτείνει από την πρώτη χρονιά και το κανάλι που προβάλει το Survivor στην Κύπρο», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις