Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” την Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε για το GNTM και την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε σε όλους όσους μίλησαν προσβλητικά για εκείνην αφορμή ένα βίντεο που την δείχνει να διασκεδάζει στη Μύκονο

Η πρώην διαγωνιζόμενη στο «GNTM», στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον φημολογούμενο χωρισμό της, εξήγησε γιατί αποφάσισε να διατηρήσει τα μαλλιά της κοντά παρόλο που όταν της τα έκοψαν στο παιχνίδι έκλαιγε για 15 μέρες.

«Είχαμε 4,5 χρόνια σχέση και αυτό το βίντεο στη Μύκονο ήταν στις αρχές που ήμασταν μαζί. Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι, είχαμε χωρίσει και για δύο μήνες το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία. Το παιχνίδι μπορώ να πω ότι μας ένωσε λίγο γιατί είχα την ανάγκη να έχω κάποιον άνθρωπο δικό μου να επικοινωνώ, έστω αυτά τα πέντε λεπτά που είχαμε να μιλήσουμε.

Αλλά εν τέλει είδαμε ότι δεν έχω ούτε εγώ να δώσω περισσότερα σε αυτή τη σχέση, ούτε να πάρω… Και θεωρώ ότι έγινε την κατάλληλη περίοδο γιατί κι εγώ τώρα έχω να ασχοληθώ με την καριέρα μου, με αυτά που τώρα μπορώ να πάρω από το παιχνίδι. Είμαι πολύ καλά τώρα, έγιναν όλα την κατάλληλη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο σε αυτή τη σχέση ούτε εγώ ούτε αυτός», είπε η Ειρήνη Στεριανού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις