Για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά η Ζιζέλ Μπούντχεν και να αποκαλύψει τις αιτίες που τους οδήγησαν στον χωρισμό, δεκατρία χρόνια μετά.

Το σούπερ μόντελ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter’s είπε πως πήρε την δύσκολη απόφαση να χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όταν συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν μια αλλαγή στον τρόπο ζωής της.

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο που κάπνιζα, έπινα και δούλευα πάρα πολύ. Είχα γίνει κάτι που δεν ήθελα ποτέ μου» αναφέρει στην συνέντευξή της. «Ήμουν μόνη μου στην προσπάθεια να κάνω μια σοβαρή αναζήτηση ψυχής, την ώρα που ο άλλος παρέμενε ο ίδιος; Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι».

Η Μπούντχεν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχαν σχέση για 5 χρόνια από το 2000 έως το 2005. Μάλιστα, το μοντέλο είχε συνοδεύσει τον ηθοποιό στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2005 όταν ήταν υποψήφιος για την ταινία «The Aviator» – η μόνη φορά που πήρε μαζί του μία σύντροφό του στην τελετή.

Τώρα, η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι παντρεμένη με τον αθλητή Τομ Μπράντι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Μπέντζαμιν και την 6χρονη Βίβιαν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις