Η Άντριαν ΜακΜάνους, εργαζόμενη επί τέσσερα χρόνια στο Neverland, το ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, ως υπεύθυνη για την καθαριότητα του δωματίου του ποπ σταρ, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στη Daily Mail. «Ήταν πράγματι παιδόφιλος» υποστηρίζει η 56χρονη γυναίκα.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ όταν ήταν ακόμη αγόρια, η ΜακΜάνους αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της.

Μιλώντας στην Daily Mail, η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ υποστηρίζει πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια στην κρεβατοκάμαρά του.

Αυτά που εύρισκε όταν πήγαινε να καθαρίσει ήταν άκρως αποκαλυπτικά. Όπως υποστηρίζει, μάζευε συχνά τα εσώρουχα του μουσικού και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε τακτικά παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι.

Είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα τραβήξει την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα.

Όπως η ίδια στη βρετανική εφημερίδα, κάποτε ο πρώην εργοδότης της της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του.

Η ΜακΜάνους πιστεύει ότι ο τραγουδιστής κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Υποστηρίζει ότι είχε δει το μυστικό αρχείο των βιντεοκασετών, που αργότερα ο Τζάκσον (σύμφωνα πάντα με την ίδια) έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από τη Neverland, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή.

Σε ερώτηση για αυτές τις «εξαφανισμένες» κασέτες, η ΜακΜάνους δήλωσε: «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια».

Όπως διευκρίνισε, ο πρώην εργοδότης της είχε μανία με τις κάμερες και καθημερινά τραβούσε σε βίντεο τους μικρούς του καλέσμένους.

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland επίσης υποστηρίζει ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως ο Τζάκσον κινηματογραφούσε τις ερωτικές του περιπτύξεις, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει σταθεί εφικτό να βρεθεί αυτό το υλικό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις