Ένα μήνα μετά τον γάμο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, η τελευταία ξεκίνησε παράνομο δεσμό με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ τον οποίο μάλιστα έφερνε και στο κοινό τους σπίτι, όταν ο ηθοποιός έλειπε σε γυρίσματα.

Αυτά αναφέρονται στην μήνυση που κατέθεσε κατά της πρώην του ο ηθοποιός, με την οποία της ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες της Άμπερ Χερντ για ξυλοδαρμούς και ψυχολογική βία είναι ψευδείς.

Αναφέρεται επίσης πως τη νύχτα που η Χερντ παρουσιάστηκε με μελανιές στο πρόσωπο, ο Ελον Μασκ την επισκέφθηκε στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωπος του πάμπλουτου ιδρυτή της Space X δήλωσε στο περιοδικό People, απαντώντας στις καταγγελίες του Τζόνι Ντεπ: «Ο Έλον και η Αμπερ δεν έβγαιναν πριν από τον Μάιο του 2016. Η σχέση τους δεν έγινε ρομαντική παρά λίγο καιρό αργότερα».

Ο δικηγόρος της Αμπερ Χερντ Έρικ Τζορτζ υποστήριξε πως όλο αυτό δεν είναι παρά η πιο πρόσφατη απόπειρα του Τζόνι Ντεπ «να κάνει την Αμπερ να σιωπήσει. Δεν θα σιωπήσει. Οι πράξεις του αποδεικνύουν πως είναι ανίκανος να αποδεχτεί την αλήθεια της ίδιας του της κακοποιητικής συμπεριφοράς».

Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν μετά από 15 μήνες γάμου, τον Μάιο του 2016. Το πρώην μοντέλο κατήγγειλε τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία, ψυχολογική και σωματική, ενώ είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο έχοντας μελανιές στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις