Ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από την αρχισυνταξία της νέας ταξιδιωτικής – μαγειρικής εκπομπής του OPEN, My Greece με τη Δέσποινα Βανδή, πριν ουσιαστικά ξεκινήσει ο κύκλος της.

Ο Βαγγέλης Περρής εγκαταλείπει το project, καθώς όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης Στη φωλιά των Κου Κου, είδε να παίζει στον αέρα άλλη εκπομπή από αυτή που ο ίδιος παρέδωσε στο κανάλι.

«Ο Βαγγέλης Περρής αποχωρεί από την ταξιδιωτική εκπομπή που κάνει η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας. Είχε έρθει στην πορεία για να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, δηλαδή το σενάριο, τη σκαλέτα. Κάθεται, λοιπόν, μαζί με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης και μοντάρουν την εκπομπή. Επειδή είναι εξωτερική παραγωγή, την παρέδωσαν στο OPEN έτοιμη. Στην πρώτη εκπομπή που βγήκε στον αέρα, ο Βαγγέλης Περρής είδε κάτι άλλο από αυτό που είχαν παραδώσει», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Από το κανάλι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν, ωστόσο ο Βαγγέλης Περρής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για το Open, γράφοντας:

«Τα παλιά χρόνια υπήρχε το ΟΛΑ ΜΠΙΠ… Το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ… Το ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…Tώρα υπάρχει το ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Αυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις