Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά και προβλέπεται να καταγράψει υψηλή τηλεθέαση. Ο λόγος γιατο «Λόγω Τιμής»που πρόβαλλε το Mega τη σεζόν 1996 – 1997, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, και είχε σαρώσει την τηλεθέαση.

Πρόκειται για ένα sequel πουθα παρουσιάζει τις ζωές των νεαρών τότε πρωταγωνιστών είκοσι χρόνια μετά, μια ιδέα που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα πραγματοποιείται. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες και εκτός από τους βασικούς συντελεστές που όλοι γνωρίζουμε θα έχουμε και νέα πρόσωπα στη σειρά.

Ο Άλκις Κούρκουλος, η Βίκυ Βολιώτη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Άγγελικη Δημητρακοπούλου είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που θα απολαύσει το κοινό στο νέο κύκλο που θα προβληθεί από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως του Παναγιώτη Μουλόπουλου και το «MYtv» θα υπάρχουν και νέες αφίξεις στο καστ, εκ των οποίων η μία είναι η Μαρία Παπαφωτίου. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» πρόκειται να υποδυθεί μία γυναίκα η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του Δημήτρη Αλεξανδρή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις