Ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε μεθυσμένος και 4 μέρες μετά… το μετάνιωσε!

Ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε μεθυσμένος και 4 μέρες μετά… το μετάνιωσε!

Ήταν πρωταγωνιστής στην ταινία «Leaving Las Vegas» (Αφήνοντας το Λας Βέγκας) το 1995, στην οποία ενεπλάκη σε μια ταραγμένη ερωτική σχέση και φαίνεται πως η ζωή μιμείται την τέχνη για τον Νίκολας Κέιτζ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου από τη νέα σύζυγό του, Έρικα Κόικε μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη γαμήλια τελετή στην πόλη της Νεβάδα.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο 55χρονος κινηματογραφικός αστέρας ζήτησε να διαλύσει τον γάμο του με τη make up artist την Τετάρτη, ισχυριζόμενος ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και «δεν καταλάβαινε τι έκανε σε βαθμό που δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε γάμο» μετέδωσε το Us Weekly.

Το ζευγάρι είχε υποβάλει αίτηση για άδεια γάμου το Σάββατο, 23 Μαρτίου και παντρεύτηκαν την ίδια μέρα στην πόλη που φημίζεται ότι προσφέρει γρήγορη διαδικασία για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Κέιτζ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ, την πρώην σερβιτόρα Αλις Κιμ και την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Ο ηθοποιός και ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα παντρεύτηκε την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από μόλις 102 ημέρες.