Σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας του εμφανίστηκε πρόσφατα ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και παρά το γεγονός πως η συζήτηση αφορούσε αποκλειστικά την ιππασία και τα άλογα, δεν γλίτωσε τις ερωτήσεις για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του από την Αθηνά Ωνάση, με την οποία παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2016.

Ειδικότερα ο δύο φορές Ολυμπιονίκης στην ιππασία με την ομάδα της Βραζιλίας ρωτήθηκε ευθέως για τα όσα έχουν λεχθεί σε σχέση με τις απιστίες από πλευράς του.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret, ο ίδιος διέψευσε, μεταξύ άλλων, τα όσα λέχθηκαν περί απιστίας στο βιβλίο του δικηγόρου, Αλέξη Μανθεάκη τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να το διαβάσει για να δει «μέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», είπε ο Αλβάρο.