Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το 11ο κατά σειρά Eurovision In Concert, ένα από τα μεγαλύτερα Eurovision events των τελευταίων ετών. Στην εκδήλωση συμμετείχε φέτος (μετά από απουσία τριών ετών) και η Ελληνική αποστολή, με την εκπρόσωπό μας στον διαγωνισμό, Katerine Duska, να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά την ελληνική συμμετοχή για φέτος, «Better Love».

Η εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου ήταν μία από τις πιο αναμενόμενες εμφανίσεις της βραδιάς με πολλούς Έλληνες και ξένους fans που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, να αφήνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέτρητα σχόλια και εντυπώσεις.

Το κοινό μέσα στο AFAS Live arena, ανταποκρίθηκε θετικά στο άκουσμα του “Better Love” καταχειροκροτώντας την Κατερίνα, αλλά και δείχνοντας την αγάπη του στην Ελληνίδα καλλιτέχνη στο after-party που ακολούθησε.

Πως όμως σχολιάζει η ίδια την εμφάνισή της;

Ο OGAE Greece, λίγο πριν την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, μίλησε με την Katerine Duska στο αεροδρόμιο με την ίδια να σχολιάζει την εμφάνισή της γεμάτη ενθουσιασμό:

«Θα ήθελα να πω ότι τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα κρύωμα το οποίο δεν έχει υποχωρήσει εντελώς. Το γνωρίζω πως δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές μου, αλλά ομολογώ πως δεν έχω περάσει ποτέ τόσο ωραία σε μία κακή μου στιγμή (γέλια). Το κοινό ήτανε φοβερό, τα vibes επίσης τρομερά και εγώ αγάπησα όλο αυτό που έζησα».

Σχετικά με την εμπειρία της από το διήμερο ταξίδι προς το Άμστερνταμ, η Katerine δήλωσε:

«Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Ταξιδέψαμε στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο ενός μεγάλου party, και αυτό ήταν στην ουσία όλο αυτό. Γνωρίσαμε κόσμο που ενδιαφερόταν να μας δει από κοντά, να μας μιλήσει, να μας πει τη γνώμη του για τα τραγούδια μας και όλο αυτό ήταν μία μοναδική εμπειρία για όλους μας. Θεωρώ πως εμείς οι καλλιτέχνες, ερχόμενοι στο Eurovision In Concert, στηρίξαμε μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν εθελοντικά για ένα τόσο όμορφο σκοπό και η αγάπη που πήραμε και που συνεχίζουμε να παίρνουμε είναι τρομερή.»

Τέλος, η Katerine δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις υπόλοιπες συμμετοχές τονίζοντας πως φέτος είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά:

«Υπάρχουν πολλές ωραίες συμμετοχές φέτος. Μέρα με τη μέρα, αλλάζω το αγαπημένο μου τραγούδι. Πριν από μερικές μέρες ήταν το «Arcade» της Ολλανδίας – που εννοείται πως συνεχίζει και μου αρέσει – αλλά τώρα περνάω τη φάση της Ιταλίας και του «Soldi»!

Την είδηση ότι η ίδια ήταν άρρωστη, πέρα από εμάς την αποκάλυψε και μέσα από τα προσωπικά της social media, θέλοντας να ενημερώσει το κοινό που την ακολουθεί πιστά τους τελευταίους μήνες αλλά και αυτούς που την γνωρίζουν ως καλλιτέχνη εδώ και κάποια χρόνια. Φυσικά, στην ανακοίνωση δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμπειρία της από το ταξίδι στο Άμστερνταμ, ευχαριστώντας τον κόσμο που γνώρισε όσο ήταν εκεί.

Τα επόμενα σχέδια της Katerine Duska περιλαμβάνουν ξεκούραση και ανάρρωση σε πρώτη φάση και φυσικά εντατικές και ασταμάτητες πρόβες τόσο για την εμφάνιση στο Τελ Αβίβ όσο και για την εμφάνιση του event της Μαδρίτης, στις 20 Απριλίου 2019.

Πηγή φωτογραφιών: Nikol Bartzoka / OGAE Greece archive

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις